Nyheter

Våra samlade nyheter

Nyheter

Senaste nytt från Sturegatan 36

29 mar

Nu är hemsidan uppe

Nu har vi fått upp vår nya hemsida. Kika in nu när vi har avtäkt projektet! http://Ingeborgsoller.com
1 nov

Vårt projekt på Mallorca

Många har hört om vårt projekt på Mallorca. Efter en lång pandemi kunde vi i februari dra igång renoveringen av huset i Soller på Mallorca. Följ oss gärna på Instagram: INGEBORGSOLLER
25 okt

Personal sökes

Just nu söker Kapitel8  personal till  konferensanläggningar på Tändstickspalatset och Klara strand. Dessa drivs av min hustru Lena Werner. Alla tips är välkomna . Kontakta oss eller Emelie Bogren på tel 08 698 87 07. Besök gärna kapitel8.se för vidare inf...
8 sep

Telefonstrul!

Vi har haft problem med vår telefon under en tid. Därav har inte vår telefonsvarare fungerat. Vi hoppas att vi får ordning på detta till nästa vecka. Vi ber om ursäkt för detta. Vi svarar alltid på meddelande som ni skickar här via hemsidan!
25 maj

Semestern närmar sig

Som vanligt går det fort när semestern närmar sig. Om ni känner att något inte står rätt till är vi glada om ni återkommer så snart som möjligt så vi kan hjälpa er innan vi försvinner för sommaren.
9 feb

Nya möjligheter i E tand

Från och med nu kan du se fler uppgifter på din e-tandsida. Dina fakturor,  eventuella terapiplaner, hälsodeklarationer mm. Surfa inpå ”Mina sidor” och håll din sida uppdaterad.
3 feb

Nya patienter.

Nu i dessa konstiga tider har vi större möjligheter att ta emot nya patienter. Ring på 08 660 18 01 eller gå in på vår bokningssida. Tandläkare Michael Werner AB (etand.se)