Nyheter

Våra samlade nyheter

Nyheter

Senaste nytt från Sturegatan 36

8 sep

Telefonstrul!

Vi har haft problem med vår telefon under en tid. Därav har inte vår telefonsvarare fungerat. Vi hoppas att vi får ordning på detta till nästa vecka. Vi ber om ursäkt för detta. Vi svarar alltid på meddelande som ni skickar här via hemsidan!
25 maj

Semestern närmar sig

Som vanligt går det fort när semestern närmar sig. Om ni känner att något inte står rätt till är vi glada om ni återkommer så snart som möjligt så vi kan hjälpa er innan vi försvinner för sommaren.
9 feb

Nya möjligheter i E tand

Från och med nu kan du se fler uppgifter på din e-tandsida. Dina fakturor,  eventuella terapiplaner, hälsodeklarationer mm. Surfa inpå ”Mina sidor” och håll din sida uppdaterad.
3 feb

Nya patienter.

Nu i dessa konstiga tider har vi större möjligheter att ta emot nya patienter. Ring på 08 660 18 01 eller gå in på vår bokningssida. Tandläkare Michael Werner AB (etand.se)
22 jan

Ny rutin gällande påminnelser

Som en del av er säkert redan upptäckt så kommer påminnelse sms nu två dagar innan besöket. Detta för att undvika luckor i tidboken. Nytt är även att portkoden står noterad då vår porttelefon lever sitt eget liv och inte alltid är så tjänstvillig! Ta hand ...
15 apr

Coronatider! Vi har öppet som vanligt!

Vi har förmånen att vara en liten klinik med få medarbetare. Det gör att vi kan erbjuda er patienter en trygg tillvaro med stora avstånd. Vi jobbar helt som vanligt med handskar och munskydd. Ni har tillgång till handsprit på flertalet stället etc. Vi hopp...