Estetisk tandvård

Vackra tänder är inte fåfänga.

Estetisk tandvård

Tänderna är en så viktig del av vår kropp. Vi signalerar mycket genom ett trevligt leende. Jag har under mina många år som tandläkare ofta upptäckt att patienter lidit av förvånansvärt enkelt åtgärdade problem utan att ta upp det med sin tandläkare, Man har inte velat le på foton och drar sig för att skratta. Vi har länge varit rädda för att ”väcka den björn som sover” genom att påtala det vi kan åstadkomma. Det har nu svängt och jag ser det som min uppgift att informera om de möjligheter som finns.

Vad gör vi för vackra tänder?

Att bleka tänder har blivit snart sagt ”i var mans mun” men andra lösningar är inte lika kända. Skalkronor och skalfasader i porslin samt uppbyggnad av tänder i komposit. Tandreglering ingår också i den estetiska paletten. Vid estetisk tandvård är det viktigt att dokumentera före och efter. Man blir lätt ”fartblind” och glömmer hur det en gång var. Oftast börjar vi med en blekning för att man skall bli ”sitt bästa jag” innan andra konstruktioner kommer på plats. Tänk efter hur ni skulle vilja se ut och våga fråga! 
Hur vill du att dina tänder ska se ut? 

närbild på mun, läppar och tänder
närbild på mun med läppar och tänder
närbild på mun, tänder och läppar som ler
barntänder. närbild på mun där nya framtänder håller på att växa fram
Tandblekning

Via länken nedan kan du ladda ned instruktioner för blekning.

Blekningsinstruktioner

Boka tid

Är du ny eller återkommande patient?

Är du redan patient hos Tandläkare Werner kan du boka, avboka eller ändra en befintlig tid via knappen här nedanför. Ny patient? Ring oss på 08-660 18 01. Vi tar emot i mån av tid.