Tandläkare Michael Werner

Ända sedan jag som tonåring assisterade min mor som tandsköterska på lördagsförmiddagarna, har jag vetat att jag skulle välja tandläkare som min profession. Jag har trivts med mitt jobb i alla år och känt glädje i att hjälpa mina patienter i stort och smått.

Vid min sida har jag Kicki som sedan över 20 år tillbaka kompletterar med ett djupt intresse för människor och livet i stort. Hos oss pratar vi lika mycket familj som tänder! Familjen står i centrum hos oss och alla är lika välkomna, stora som små. Mitt högsta betyg som tandläkare kommer från en treåring som jag hör utbrista från väntrummet ”…mamma… kan inte vi komma tillbaka hit efter dagis?”

Jag gillar prylar! Att följa utvecklingen har alltid varit spännande. Den vård som jag har möjlighet att utföra idag, fanns inte för 25 år sedan. Vi har förmånen att jobba i en miljö långt från slamriga korridorer och slitna linoleumgolv. Det är inte helt ovanligt att hitta patienter uppkrupna i väntrumssoffan, djupt inne i någon bok eller tidning.

« Gå tillbaka till översikten

Kontakta mig

Michael Werner, leg. tandläkare
08-660 18 01
michael@hesslewerner.se

Boka online

Är du befintlig patient hos Michael Werner? Då kan du boka och boka om din tid genom att klicka på knappen nedan.

Boka tid hos Michael Werner